Våra företagslösningar

Nedis®, varumärket

Gör livet smartare, enklare och hälsosammare. Nedis® erbjuder ett komplett sortiment av högkvalitativa produkter som ger valuta för pengarna och passar perfekt för kundens dagliga behov.

Upptäck nu

Privat märkningslösning

Stärk ditt produktsortiment med en egen etikett. Vi erbjuder en komplett tjänst för privata märkningskoncept, inklusive inköp, kvalitetskontroll, design och logistik.

Upptäck nu

Volymerbjudanden

Fånga den fulla potentialen hos ditt produktsortiment genom att beställa på ett smart sätt. Maximera dina vinster och kontrollera att du uppfyller kundens behov.

Upptäck nu

Komplett lösning för olika affärsbehov

Vi är din smarta affärspartner genom att inte bara erbjuda våra produkter, utan även ta hand om processen som startar med resurser, skapa förpackningen, visning och utformningen av produkten, den faktiska leveransen och ännu mer. Välj din typ av verksamhet för att ta reda på mer: 

Våra smarta verktyg för dig

Vi är stolta över att samarbeta med fler än 50 000 nöjda kunder. Under året har det resulterat i en djup förståelse för marknaden och olika smarta verktyg för våra partners.

Nedis, your smart business partner

 

Nedis, your smart business partner

 • Smart branding
  Nedis® lanserar 2018 stolt en ny handskriven logotyp – handskriven eftersom det är vår underskrift av ett personligt varumärke. Vi älskar elektronik som gör livet enklare, bekvämare och roligare. Nedis är ett smart val och vi genomför detta för dig, med dig. 
 • Smart guidance
  Vi håller våra ögon och öron vidöppna och strävar efter att vara den snabbaste anhängaren inom elektronikrelaterade tillbehör, produkter och kompletta smarta lösningar. Varje månad lägger vi till 100 nya produkter i vårt omfattande sortiment. Alla våra produkter erbjuder utmärkt valuta för pengarna. Det ger dina kunder ett tydligt val och ett smart alternativ till A-märken.
 • Smart mixing
  Med vårt smarta säljkoncept kan du enkelt anpassa och berika ditt sortiment. Du kan lägga till nya produkter utan att blanda varumärken och undvika förvirring för dina kunder. 3 förpackningsalternativ – Fresh Green, Stylish Titanium och Trend – matchar varandra och urskiljer dig från konkurrenterna.
 • Smart selling
  Nedis erbjuder dig ett komplett sortiment av bästa möjliga apparater och tillbehör som uppfyller behoven hos dagens konsumenter. Med 4 000 nya Nedis-produkter på lager behöver du aldrig missa en försäljningsmöjlighet. Dessutom förser vi dig med splitternytt POS-material (point of sale), skyltar, demobrädor, diskskyltar, produktflöden, foton och förpackning för självexpediering med tydliga ikoner.
 • Smart operation
  Vår fullständigt optimerade leveranskedja baseras på starka stöttepelare som våra kontor i Asien och vår långvariga relation med pålitliga partner sedan 1982. Vi ger dig det senaste relevanta produktsortimentet. Dessutom är vi stolta över att alla våra produkter är certifierade och producerade i enlighet med amfori BSCI-standarderna.
 • Smart service
  Om du samarbetar med Nedis samarbetar du med riktiga människor som känner dig och finns där för dig. Vi säkerställer tillgänglighet och leverans av rätt saker, till rätt plats och vid rätt tidpunkt. Beställningar görs enkelt via vår webbutik, skanna-och-beställ-app eller dataflödet via EDI. 

Intresserad av att ha Nedis som partner?

Bli återförsäljare och få full tillgång till vår webbutik. Eller kontakta oss om du har några frågor.