Skapa försäljningsmöjligheter genom att spara kostnader

Maximera dina vinster och uppfyll dina kunders behov via smart beställning av en större mängd. Vi tar hand om hela processen från anskaffning, skapa förpackningen och utformningen till själva leveransen av produkterna.

Volymerbjudanden

Planerar ni att sälja en stor mängd av en produkt? Köp en större volym, en bättre volym, och öka dina marginaler och lönsamheten med kvalitativa, lättanvända och prisvärda produkter. 

Vad vinner du på det?

Förpackning för självexpediering

Förpackningen av våra produkter är speciellt utformad. Varför speciell? Jo, den är baserad på hur dina kunder söker igenom produkter. Förutom ett snyggt utseende är förpackningen speciellt framtagen för att göra kundens val enklare, utan behov av din personal. 

Med ditt produktsortiments utseende och känsla kan du fritt lägga till fler produkter eller lösningar när du utökar volymerbjudandet. På det här sättet kan du erbjuda något som passar varje kunds enskilda behov. 


Var smart med volymerbjudanden

Vårt långvariga samarbete med olika A-leverantörer i världsklass gör att vi är en pålitlig partner och att vi kan förse dig med de senaste relevanta och kvalitativa produkterna på rätt plats och vid rätt tidpunkt. 

Med över 50 000 kunder köper vi större volymer och större kvantiteter, vilket innebär konkurrenskraftiga priser för oss och intressanta marginaler för dig! 

''Samarbeta med Nedis för att skapa fantastiska försäljningsmöjligheter!''

Logistik

Vi erbjuder flexibla logistiklösningar för att uppfylla dina krav och önskemål. Från leverans av lager i Europa till leverans av FOB direkt från Kina. Större kvantiteter kan levereras direkt från Asien till ditt lager. Vårt kontor i Kina underlättar alla leveranser. På så sätt ser vi till att alla produkter levereras i tid och att kvalitetskraven uppfylls, vilket gör att våra kunder slipper risken och ansträngningen. Eftersom att du inte behöver fullastade containrar med en produkt från en leverantör erbjuder vi blandade containrar, vilket innebär att du kan blanda ett antal olika artiklar från olika leverantörer i en container och endast betala transportkostnader en gång.

Planerar ni att sälja en större kvantitet av en produkt?

Få bästa möjliga pris för ditt företag i en kostnadsfri offert.
Besök denna sida för mer information.