Vår webbutik och skanna-och-beställ-app

Det har aldrig varit enklare att beställa

Nedis webbutik och skanna-och-beställ-appen är två av de enklaste sätten att handla ur Nedis produktsortiment. Gör en beställning online eller via din smarttelefon genom att skanna en streckkod. 
 

Vår webbutik

Allt på ett ställe
Du kan enkelt hitta produktinformation, lagerindikation, volymrabatter, beställningshistorik, beställningsspårning och returadministration (RMA).

Lätt som en plätt
Ta kontroll och beställ i några enkla steg. Med dina föredragna produkter och alla bra erbjudanden som radas upp sparar du tid på att leta efter det som passar.

Få bästa möjliga marginaler
Vår webbutik visar de senaste möjligheterna som fokuserar på bästa priser och produkter. 

Sätt att beställa online

Förutom enkel beställning via ditt egna personliga konto i vår webbutik och intuitiva onlinemiljö erbjuder vi fler alternativ. Hitta en lämplig lösning: 

Snabbeställning
Vet du redan artikelnumret och kvantiteten av de produkter du vill beställa? Bra! Välj bara alternativet Snabbeställning för att använda referensnummer, fyll i det antal du vill beställa, lägg till produkterna i kundvagnen och gå till kassan. 

CSV
Ladda upp din egen produktfil direkt till vår webbutik. Ladda helt enkelt upp produktfilen med vårt CSV-alternativ, lägg de överförda produkterna i kundvagnen och gå vidare till kassan. 

NEDIS Connect
Automatisera dina beställningar med vårt system för elektroniskt datautbyte. Du behöver inte oroa dig för lager, eftersom systemet automatiskt skickar ett e-postmeddelande med önskad beställning för att hålla ditt produktsortiment fullständigt. Minska antal fel, spara tid och pengar. 

Enkel beställning så att du kan fokusera på det som är viktigt: din försäljning och dina kunder!

nedis logo

Vår skanna-och-beställ-app

Enkel beställning
Säg hej då till handskrivna anteckningar. Skanna helt enkelt och beställ från din smartphone. Skannade artiklar synkroniseras automatiskt som en beställning i kundvagnen i webbutiken så att du kan betala i kassan när som helst.

Tidsbesparande
Beställ direkt medan du går igenom butiken eller varuhuset. Tom hylla? Läs av streckkoden så läggs varan i varukorgen.

Inga misstag
Skanna produktens streckkod för att få visuell feedback direkt om den skannade artikeln är korrekt.
 

Kostnadsfri nedladdning

Det är enkelt att använda NEDIS-appen – ladda helt enkelt ner den från App Store eller Google Play. Logga in med dina NEDIS-inloggningsuppgifter och börja skanna.
 

Google Play App store.png

Intresserad av att ha Nedis som partner?

Bli återförsäljare och få full tillgång till vår webbutik. Eller kontakta oss om du har några frågor.