Snygga hyllor säljer bättre!

Attraktiva hyllor med kompletterande produkter hjälper dig att sälja mer! 

 

Ta kontakt med oss

 
 

Den perfekta mixen av produkter

För att ge dina kunder den bästa upplevelsen i din butik är det nödvändigt att ha en välplanerad hyllplan. Nedis skapar den perfekta mixen av produkter och levererar de bästa resultaten för ditt företag.

 

Vi förstår att varje butik har sina egna behov och preferenser. Med Nedis planogram ser vi till att dina bästsäljande produkter presenteras på ett sätt som kompletterar dem och maximerar deras synlighet.

   

Design baserad på data och resultat

Våra planogram skapas baserat på en grundlig analys av er försäljningsdata och användningsområden för produkterna. Små justeringar kan göras baserat på personliga preferenser.

 

Vi tillhandahåller en leveransservice och installerar allt på plats eller så kan du välja att bara följa planen och skapa hyllan själv. Du väljer det som fungerar bäst för dig!

 

Gör din butik kundvänlig och iögonfallande. Nedis kan skapa ett planogram som driver bra försäljning.

 

Lite inspiration  


 

Tillgänglig för alla Nedis-produkter

Vi kan skapa planogram för alla produkter som finns tillgängliga hos Nedis. Förutom en perfekt produktpresentation kan vi även tillhandahålla POS-material för att stödja en snygg produktpresentation. 

 

Andra sätt som Nedis hjälper dig att sälja på

Stöd för e-handel

Nedis EDI är en backend-anslutning som ger dig en automatiserad informationsström mellan våra och dina system. Information och processer som produktdata för din webbshop eller butik, (automatiserade) order, orderbekräftelse, leverans och fakturaregister. Genom att ansluta kan du spara tid, minska fel och spara pengar medan du fokuserar på det som är viktigt: din verksamhet.

 

Utställningar i butiken

Presentera ditt Nedis-produktsortiment på bästa möjliga sätt med presentationer i butiken för att öka din försäljning, informera dina kunder och skapa produktmedvetenhet. Det kan handla om allt från banderoller, demotavlor eller anpassade PoS-material

 

 

Förpackning för självval 

Förpackningen för Nedis produkter är särskilt utformad för att stödja det sätt på vilket din kund skannar igenom produkter. Förutom ett attraktivt utseende är förpackningen skapad för att göra kundens val enklare, utan att din personal behövs, med hjälp av ikoner, professionella fotografier och länkar till fullständig produktinformation.