Nedis, your smart business partner

 

 

Vår berättelse

Teknik är utan tvivel den viktigaste drivkraften för förändringar i världen idag. 

Nya tekniker och innovationer kommer in i människors hem, skolor och kontor i enorma mängder och med en otrolig hastighet. De förändrar fullständigt vårt sätt att leva, lära, arbeta och spela. Det är naturligtvis häftigt och spännande! Men de flesta konsumenter behöver i alla fall lite vägledning kring att göra rätt val, eftersom utbudet av elektroniska apparater är överväldigande och kan verka förvirrande. 

 

Det konsumenterna inte vill ha är tekniker och elektroniska apparater som gör livet mer komplicerat. Eller raserar deras budget. Konsumenter vill ha lättanvända elektroniska apparater och tillbehör som ger dem långvarig njutning och mycket bra värde för pengarna.

 

"Nedis har varit ledande på hemelektronikmarknaden i över 40 år. Vi erbjuder våra partners en mängd olika och lönsamma elektroniska lösningar för deras kunder, baserat på de senaste teknikerna, innovationerna och trenderna. Vår strävan är att erbjuda dig och dina kunder produkter och lösningar som utgör ett smart alternativ till A-märken. 

 

Vi anstränger oss för att göra våra partners nöjda genom att på bästa möjliga sätt tillhandahålla service. Det gör det enkelt för dig att skapa ett hållbart flöde av intäkter till din verksamhet. Beställningar görs enkelt via vår webbutik, skanna-och-beställ-app eller dataflödet via EDI. Dessutom besvarar en särskild produktspecialist gärna eventuella frågor som du eller dina kunder kan tänkas ha. 

 

Everything you need for a smart and easy daily life

Nedis, your smart business partner

 • Smart branding
  Nedis® lanserar 2018 stolt en ny handskriven logotyp – handskriven eftersom det är vår underskrift av ett personligt varumärke. Vi älskar elektronik som gör livet enklare, bekvämare och roligare. Nedis är ett smart val och vi genomför detta för dig, med dig. 
 • Smart guidance
  Vi håller våra ögon och öron vidöppna och strävar efter att vara den snabbaste anhängaren inom elektronikrelaterade tillbehör, produkter och kompletta smarta lösningar. Varje månad lägger vi till 100 nya produkter i vårt omfattande sortiment. Alla våra produkter erbjuder utmärkt valuta för pengarna. Det ger dina kunder ett tydligt val och ett smart alternativ till A-märken.
 • Smart mixing
  Med vårt smarta säljkoncept kan du enkelt anpassa och berika ditt sortiment. Du kan lägga till nya produkter utan att blanda varumärken och undvika förvirring för dina kunder. 3 förpackningsalternativ – Fresh Green, Stylish Titanium och Trend – matchar varandra och urskiljer dig från konkurrenterna.
 • Smart selling
  Nedis erbjuder dig ett komplett sortiment av bästa möjliga apparater och tillbehör som uppfyller behoven hos dagens konsumenter. Med 4 000 nya Nedis-produkter på lager behöver du aldrig missa en försäljningsmöjlighet. Dessutom förser vi dig med splitternytt POS-material (point of sale), skyltar, demobrädor, diskskyltar, produktflöden, foton och förpackning för självexpediering med tydliga ikoner.
 • Smart operation
  Vår fullständigt optimerade leveranskedja baseras på starka stöttepelare som våra kontor i Asien och vår långvariga relation med pålitliga partner sedan 1982. Vi ger dig det senaste relevanta produktsortimentet. Dessutom är vi stolta över att alla våra produkter är certifierade och producerade i enlighet med amfori BSCI-standarderna.
 • Smart service
  Om du samarbetar med Nedis samarbetar du med riktiga människor som känner dig och finns där för dig. Vi säkerställer tillgänglighet och leverans av rätt saker, till rätt plats och vid rätt tidpunkt. Beställningar görs enkelt via vår webbutik, skanna-och-beställ-app eller dataflödet via EDI. 

You need this

Våra lösningar är de smartaste alternativen till A-märken tack vare deras fantastiska utseende och funktionalitet, extrema tillförlitlighet och mycket konkurrenskraftiga priser. 


Vanliga frågor

Om du är en återförsäljare, internetåterförsäljare, företag eller närbutik är du mer än välkommen att bli vår partner. Skapa ditt personliga konto i vår webbutik och dra nytta av fantastiska erbjudanden och rabatter. 

Behöver du mer information? Kontakta oss gärna. 

Det är vår målsättning att alla ska vara nöjda med smarta och prisvärda produkter och lösningar. Vi erbjuder Nedis® som varumärke, privat märkning som en service och volymerbjudanden som ett utmärkt sätt att öka marginalerna. 

Utöver dessa tre erbjudanden kan vi förse dig med tjänster som avlämningsleverans (endast i utvalda länder), säljsupport som t.ex. EDI, butikspresentationer och vårt välj själv-förpackningskoncept samt en utmärkt webbutik. Utöver detta är kvaliteten på våra produkter alltid garanterad.

Du vill erbjuda dina kunder produkter med bra värde för pengarna och bra service. Precis som vi! Vi är stolta över det faktum att alla våra produkter är certifierade och har producerats i enlighet med Amfori BSCI-standarderna. 

Dessutom säkerställer vi konsekvent  kvalitet, tillgänglighet och leverans av produkter till rätt plats och vid rätt tidpunkt. Till och med direkt till dina kunder när det är nödvändigt med våra alternativ för avlämningsleveranser.

Klart du kan. Med kontor i hela Europa finns det alltid ett kontor nära dig. Kolla in den här länken och sök efter en plats nära dig.

Du kan särställa dig från konkurrenterna och förmedla ditt varumärke med kvalitetsprodukter som har bra valuta för pengarna. Du har kontroll över ditt eget produktsortiment medan vi tar hand om inköp, kvalitetskontroll, design och logistik. Vi erbjuder ett komplett privat märkningskoncept som kan justeras efter dina behov. 

Avlämningsleveranser är en logistisk lösning för webbutiker och butiker.  Du låter oss leverera de beställda varorna direkt från vårt lager. Vi ser till att paket skickas direkt till din kund. Den här tjänsten är tillgänglig för Nederländerna, Belgien, Luxemburg och Tyskland.

Planerar ni att sälja en större kvantitet av en produkt? Med över 50 000 kunder köper vi större volymer och större kvantiteter innebär konkurrenskraftiga priser för oss och intressanta marginaler! Samma fördelar av stora inköp kan du få med våra volymerbjudanden. Vi tar hand om hela processen från inköp och att skapa förpackningen och designen till själva leveransen av produkterna. Så du tjänar på att köpa större mängder. 

EDI är en backend-anslutning som ger dig ett automatiserat informationsflöde mellan våra och dina system. Information och processer som t.ex. produktdata för din webbutik eller butik, (automatiserade) beställningar, bekräftelser, leverans och fakturahistorik. Genom att ansluta dig kan du spara tid, minska antalet fel och spara pengar medan du fokuserar på det som är viktigt: din verksamhet. 
 

Våra siffror och fakta

 • Vi har ett sortiment av fler än 10 000 produkter 
 • Vi introducerar många nya produkter varje månad
 • Vi har vårt eget varumärke i vår portfölj
 • Vi distribuerar fler än 50 andra varumärken, bland annat exklusiva och licensierade märken
 • Vi har för närvarande fler än 150 anställda
 • Vi levererar till fler än 35 000 företag i hela Europa
 • Vi har lokala representanter i hela Europa
 • Vårt lager i Den Bosch täcker en yta på 22 300 m2 

 

Press och media

 

Nedis är alltid nära dig och den lokala marknaden

Vårt huvudkontor är historiskt baserat i Nederländerna och vi har tagit oss till många andra länder under vår 40 år långa existens. Med dotterbolag i hela Europa finns vi alltid nära dig. Oavsett var du befinner dig finns det alltid en representant som känner till och förstår den lokala marknaden. 
 

Intresserad av att ha Nedis som partner?

Bli återförsäljare och få full tillgång till vår webbutik. Eller kontakta oss om du har några frågor.