Brett & Innovativt sortiment

Oavsett om du säljer till en förstagångsköpare eller kund som är redo att investera mer har Nedis lösningen.

 

Nedis har den bredd och det djup av produkter som krävs för att stödja hela kundresan.

Vi erbjuder prisvärda konsumentelektronikprodukter för ett enklare, hälsosammare, smartare och mer uppkopplat vardagsliv, i kombination med mervärdestjänster. Sortimentet består av över 8.500 produkter fördelade på åtta huvudkategorier.


Nedis är den partner som kan hjälpa till med kundlojalitet och få kunderna att komma tillbaka om och om igen när de uppgraderar och utökar tekniken i sina hem.

Anslutningsmöjligheter och media

Världen är mer uppkopplad än någonsin, från att nå andra sidan av världen med internetanslutna enheter till att nå andra sidan av vardagsrummet med rätt kabel. Nedis sortiment hjälper till att koppla samman människor, teknik och hem. 

 

 

Hem och boende

Hur människor interagerar med sina hem håller på att förändras, och dessa konsumenter behöver produkter som är enkla att använda, sparar tid och energi och som ger valuta för pengarna. Nedis erbjuder en rad produkter som bidrar till en smart livsstil.

 

Nedis produktkategorier

Kablar & Adaptrar

Din kompletta leverantör för kablar, adaptrar, switchar och omvandlare, med många olika alternativ, sömlösa anslutningar och förstklassig kvalitet. Uppgradera ditt kabelsortiment idag!

 

Se produkter

Dator & Mobil

Upptäck ett brett utbud av dator- och mobiltillbehör, plus avancerad spelutrustning! Förhöj din digitala värld med oss.

 

Se produkter

Hushåll & Boende

Förvandla ditt hem till en fristad med Nedis hushållsartiklar. Förenkla arbetsuppgifterna med våra effektiva lösningar och skapa ett bekvämare boende.

 

Se produkter

Kök & Matlagning

Förbättra din matlagning med Nedis kökstillbehör. Upptäck innovativa prylar, förstklassiga apparater och precisionskokkärl för en förhöjd kulinarisk upplevelse.

 

Se produkter

Belysning

Lys upp din omgivning med Nedis belysningskollektion. Utforska olika lampor, smart belysning och energieffektiva glödlampor för alla dina belysningsönskemål.

 

Se produkter

Säkerhet & Säkerhet

Garantera säkerheten med Nedis breda säkerhetssortiment. Från smarta kameror till larm - vi tillhandahåller verktygen för din sinnesfrid.

 

Se produkter

Ljud och bild

Dyk ner i exceptionella audiovisuella upplevelser med Nedis. Upptäck Bluetooth-högtalare, TV-fästen och förstklassig ljudutrustning för en oöverträffad underhållningslösning.

 

Se produkter

Smarta hem 

Ta steget in i hemautomationens värld med Nedis SmartLife. Utforska ett brett utbud av smarta hemenheter för bekvämlighet och kontroll, från kontakter till belysning, kameror till termostater.

 

Se produkter