Smart selling från Nedis

Säljsupport för ditt produktsortiment, online eller offline

Konsumenternas sätt att köpa sådant de behöver varje dag har förändrats. De vill ha en produkt som är rätt för dem men som inte spränger deras budget. Att jämföra produkter ska inte vara tidskrävande. Nedis hjälper dig med ditt val.

Förpackning för självexpediering

Förpackningen av Nedis produkter är speciellt utformad. Varför speciell? Jo, den är baserad på hur dina kunder söker igenom produkter. Förutom ett snyggt utseende är förpackningen speciellt framtagen för att göra kundens val enklare, utan behov av din personal.

Att välja produkter som ger bra valuta för pengarna, är enkla att använda och passar perfekt för daglig användning har blivit enkelt tack vare:

 1. Ikoner för självexpediering
 2. Professionell fotografering
 3. Livsstilsbilder
 4. Tydlig beskrivning på flera språk
 5. QR-kod till information online

Hur fungerar det?

1. Ikoner för självexpediering

Du kan snabbt se och bläddra igenom ikonerna. Markera viktiga produktegenskaper så att du och dina kunder enkelt kan välja efter relevanta kriterier. 

2. Professionell fotografering

Det du ser är det du får. Den snygga produkten som du ser på förpackningen är också det du hittar inuti förpackningen. 

3. Livsstilsbilder

Att hitta rätt produkt kan vara krångligt. Med en tydlig inställning på varje förpackning är det enkelt att se om den passar dina syften.  

4. Tydlig beskrivning på flera språk 

Det spelar ingen roll var du kommer ifrån eller vilket språk du talar. Dina kunder ska kunna ha glädje av produkter som gör livet enklare, smartare och roligare. 

5. QR-kod till information online

Våra produkter har tydlig information och går för det mesta att använda direkt ur förpackningen. Ifall en Nedis®-produkt behöver någon smärre installation så är den enkel. Med en QR-kod på förpackningen kan du öppna en onlineversion av handboken eller titta på en relaterad produktvideo. 

Presentation i butik

Presentera dina Nedis-produkter på bästa möjliga sätt med butikspresentationer för att öka din försäljning, informera dina kunder och skapa produktmedvetenhet.

Vad erbjuder vi?

 • Banderoller
 • Demobrädor
 • Anpassat POS-material
 • Skyltning i butik

Hyllkoncept

Vi erbjuder kompletta butikskoncept för att ge dig bästa möjliga support och skapa försäljningsmöjligheter. Tack vare ett konsekvent utseende och känsla för Nedis produkter kan du fritt lägga till dessa produkter utan att blanda varumärken eller utseenden.

Vad erbjuder vi?

 • Hyllösningar som kan anpassas efter dina behov
 • Levereras med en rubrik eller demobräda
 • Personliga sortimentsråd
 • Tydliga val för din kund

Vi förstår att din säljkraft skapar gemensam framgång.

nedis logo

Förbättra försäljningen online

Med professionella produktbilder och tydlig produktinformation kan du förvänta dig att få det du har valt. Kunden kan välja mellan snygga produkter online och vara nöjd med att produkten motsvarar deras behov perfekt. Videofilmer, 360°-bilder och mycket mer ökar försäljningen och ger bra stöd för service efter försäljningen. 

Länka dina system till Nedis system med Nedis Connect och dra nytta av våra högkvalitativa produktdata för att få fart på din webbutik och spara tid och arbete.

Intresserad av att ha Nedis som partner?

Bli återförsäljare och få full tillgång till vår webbutik. Eller kontakta oss om du har några frågor.