Nedis®, drivs av Nedis

Nedis varumärke är fött. Vi ger dig produktsortimentet, utseendet och känslan, intuitiv förpackning, uppdaterade specifikationer och ytterligare tjänster som förbättrar din försäljning. Med garanterad kvalitet, enkel användning och personlig service gör våra produkter och även kompletta lösningar dina kundens liv smartare, enklare och hälsosammare.
 

Produktsortimentet för dig

Nedis® erbjuder ett komplett sortiment av bästa möjliga elektronikrelaterade tillbehör, fristående produkter och kompletta smarta lösningar som uppfyller behoven hos dagens konsumenter. Du är ansvarig för dina val, vi står för kvalitet och service. Med över 4 000 olika Nedis-produkter i lager behöver du aldrig missa en affärsmöjlighet.
 

Förpackning och utseende och känsla

3 förpackningsalternativ – Fresh Green, Stylish Titanium och Trend – matchar varandra och urskiljer produkterna från konkurrenternas. Förutom ett snyggt utseende är förpackningen framtagen för att göra kundens val enklare. Tydliga ikoner och fantastiska produktbilder ger bra vägledning. Inte bara förpackningen i sig, utan hela exponeringen av Nedis produkter och lösningar görs enkel, intuitiv och helt enkelt snygg. Du kan fritt lägga till produkter utan att blanda märken eller utseende och känsla.

  • Fresh Green
    Ett komplett sortiment av produkter som är mycket prisvärda.
  • Stylish Titanium
    Produkter som har ett lyxigare utseende och känsla.
  • Trend
    Förpackning med teman för specifika produktserier, med en attraktiv design för att skapa extra uppmärksamhet.


 

Ge dina kunder ett tydligt val och ett smart alternativ till A-märken

Varumärket som är personligt

Med vår handskrivna, inflytelserika och signaturliknande varumärkeslogotyp vill vi förmedla vår personliga prägel och det faktum att vi förstår vardagen och de unika omständigheter som kan ändras över tid. Det är därför vi erbjuder elektronikrelaterade lösningar och produkter, för i och utanför hemmet, för alla aktiviteter och åldrar. På så sätt gör vi livet smartare, enklare och hälsosammare.

Förbättrar din försäljning

Konsumenter vill ha lättanvända elektroniska apparater och tillbehör som ger dem långvarig njutning och mycket bra värde för pengarna. De behöver vägledning för att hitta och välja dessa produkter. Vi förser dig med POS-material, skyltar, demobrädor, diskskyltar, produktflöde för dina system och förpackning för självexpediering med tydliga ikoner för att skapa tydliga val för din kund och säljkraft för dig. 

Sättet på vilket dina kunder efterforskar vad, när och var de ska köpa förändras. Online och offline. Förutom butikskommunikation söker kunden efter rätt produkt online. Vi anser att information på alla sätt ska vara tydlig, lätt att hitta och någonstans stämma överens med användarens personliga behov. Ett exempel är vår webbsida för kundernas upplevelser med våra senaste produkter och en praktisk funktion för att hitta butiker.  

Vår service, din service

Du vill erbjuda dina kunder bra värde för pengarna. Precis som vi! Vi är stolta över det faktum att alla våra produkter är certifierade och producerade i enlighet med BSCI-standarder och testas för att säkerställa konsekvent kvalitet. Dessutom säkerställer vi tillgänglighet och leverans av produkter till rätt plats och vid rätt tidpunkt. Även direkt till dina kunder.
 
Med intuitiv förpackning, lättanvända produkter, gott om ytterligare information såsom specifikationer, handböcker, kvalitetsdokumentation och mycket tydliga produktfoton vill vi göra det enklare och smartare att välja Nedis produkter. 

Genom att välja Nedis produkter väljer du även personlig service. En dedikerad produktspecialist besvarar gärna frågor från dig och din kund.

Intresserad av att ha Nedis som partner?

Bli återförsäljare och få full tillgång till vår webbutik. Eller kontakta oss om du har några frågor.