Smart affärspartner för B2B

Nedis kan förse dig med prisvärda produkter för ditt företag. När du är ute efter kvalitet, ett snyggt utseende och känsla, tydlig produktinformation, dina egna märkesprodukter för att förbättra ditt företag och för personlig service. Om du eller användarna har några frågor är våra tjänster rätt för just dig. 

Ja, jag vill registrera mig

Vad kan vi göra för dig?

Nedis har varit en partner till återförsäljare i över 35 år. Med elektronikrelaterade lösningar och produkter för användning på kontoret eller på resande fot. Vi kan vara din partner också. Du samarbetar med riktiga människor som känner dig och finns där för dig. Vi förstår att unika omständigheter kan förändras över tiden utan dess like. Därför har vi samlat några av dina möjligheter i olika situationer:

Kontor och arbetsmiljö

Oavsett om du eller dina medarbetare är på resande fot, arbetar på kontoret eller har en annan miljö blir u alltmer beroende av elektronik eller elektronikrelaterade saker. Vi garanterar kvalitativ, lättanvänd, tydlig information och personlig service. Förutom att produkterna är prisvärda kan du dra nytta ekonomiskt från att handla direkt med oss.

Arbetsgivarens varumärke

Arbetsgivare är ambassadörer för ditt företag. Stolthet och identitet kan vara viktiga faktorer för ett bra fungerande team. Driv ditt företag med märkesprodukter och se din arbetsgivare bli en del av en stark, enad grupp. Privat märkning kan ge dig denna service från inköp, leverans och service. 

Presentartiklar och marknadsföringsartiklar

Att göra ditt varumärke kraftfullt med presentartiklar eller ytterligare produkter till din tjänst kan vara en fantastisk möjlighet. Precis som oss vill du ha de bästa produkterna och servicen till dina kunder eller klienter. Nedis kan erbjuda elektronik eller elektronikrelaterade saker som tar ditt företag till nästa nivå. Du kan även använda ditt eget varumärke via privat märkning för att förbättra den fullständiga upplevelsen. Med produktinformation online och offline, produkter som är klara att användas och garanterad kvalitet du kan luta dig tillbaka medan dina kunder eller klienter blir nöjda.

Leverantörs- och servicepunkt

Alla våra produkter är enkla att installera, ofta förprogrammerade direkt ur förpackningen. Om något kräver lite installation tillhandahåller vi en tydlig guide i förpackningen eller ger alla användare mer information online och om ett problem uppstår har vi en supportavdelning som kan hjälpa ditt företag och användaren online. 

Möjliggör för ditt företag att göra mer med enkla, smarta och prisvärda elektroniska lösningar.

Privat varumärke

Nedis erbjuder en komplett tjänst för privata märkningskoncept, inklusive inköp, kvalitetskontroll, design och logistik. Vill du ta hand om delar av den här processen själv? Du kan också outsourca en del av processen till oss.

Volymerbjudanden

Förväntar du dig att sälja eller distribuera en viss produkt i stora mängder? Samarbeta med Nedis och dra nytta av den här enorma möjligheten. Vi tar hand om hela processen från inköp, att skapa förpackningen och designen till leveransen av produkterna.

Intresserad av att ha Nedis som partner?

Bli återförsäljare och få full tillgång till vår webbutik. Eller kontakta oss om du har några frågor.