Nedis®, your smart choice

Vi förstår det faktum att enskilda liv är unika och att personliga omständigheter kan ändras över tid. Det är därför vi erbjuder elektronikrelaterade lösningar och produkter, för inomhus- eller utomhusbruk, för varje aktivitet och för varje skede av livet. Vi gör livet smartare, enklare, hälsosammare och roligare.
 

Everything you need for a smart and easy daily life

Nedis for life

Nedis ansluter prylar, produkter och även kompletta lösningar till dina dagliga behov. På så sätt gör vi ditt personliga liv smartare, enklare och hälsosammare. 

Genom att följa de senaste trenderna på marknaden inspirerar vi dig att ytterligare automatisera, kontrollera och underhålla ditt dagliga liv. Med produkter som ger valuta för pengarna erbjuder vi det smartaste valet. Hög kvalitet garanteras och alla produkter levereras med de senaste specifikationerna, så att du inte behöver oroa dig för att göra rätt val. Vi har redan tagit hand om det!

Vi står för smarta elektroniska apparater som är enkla och intuitiva, alla våra produkter är enkla att installera, ofta förprogrammerade direkt ur förpackningen. Om något kräver lite installation medföljer en tydlig snabbguide i förpackningen och mer djupgående användarhandböcker finns online. Och om du har några frågor du inte kan besvara hjälper vår specialiserade supportavdelning gärna dig personligen. 

Med över 35 års erfarenhet och fler än 50 000 återförsäljare över hela Europa, offline och online, finns våra produkter alltid inom räckhåll.


Vi älskar elektronik som gör livet enklare, bekvämare och roligare. 

  • Bäst valuta för pengarna 
  • Kompletta lösningar
  • Garanterat hög kvalitet 
  • Lätt att installera och använda
  • Personlig service

You need this

Elektronikrelaterade lösningar för dina dagliga behov


nedis logo

Våra senaste produkter