Nedis® Bluetooth®-högtalare är ett smidigt sätt att spela upp ljud

Det är så enkelt att spela upp musik via en smartphone att alla kan enkelt njuta av sina favoritlåtar med en Bluetooth®-högtalare. Men det handlar inte bara om enheten eller ens om musiken. Bluetooth®-högtalaren är en del av vår vardag som speglar vår personliga livsstil och individuella preferenser.

 

Utseendet, känslan och specifikationerna är lika viktiga för upplevelsen som tekniken i högtalarna. Nedis förstår det och har lagt till olika storlekar, design och funktioner i serien med Bluetooth®-högtalare.

Bluetooth® är en teknik som används i mer än tre miljarder enheter över hela världen.

Bluetooth®-ljud

Låt alla njuta av sina favoritlåtar med högtalare som är bärbara och lätta och inte behöver anslutas till ett eluttag. Speltid på flera timmar ger ljud utan långa laddningstider. Nedis® Bluetooth®-högtalare passar den som har fullt upp, är sportig, vill ha roligt, för familjen eller i stort sett alla sorts livsstilar!

Typer av funktioner

Liten, lätt och trådlös

Det kanske handlar om någon som ska gå till stranden, vill sjunga för full hals i duschen, dansa i köket eller ordna en sen grillkväll som behöver lite musik? Aktiviteten spelar ingen roll, det går alltid att hitta en modell som passar perfekt. Välj mellan olika storlekar och vikt. Välj en liten, bärbar högtalare eller väl en större robust modell som är något tyngre, men lika enkel att använda.

När du laddat upp Bluetooth®-högtalaren kan du lyssna på en spellista trådlöst i timmar tack vare det inbyggda batteriet. Antalet timmar beror på vilken serie du väljer. Högtalarna kan alltid anslutas till elnätet så att du kan njuta av musik utan avbrott.

Läs mer om de olika funktionerna

 

TWS

En del av våra högtalare har stöd för True Wireless Stereo. Den här funktionen ger dig möjlighet att ansluta två likadana högtalare! En smartphone eller någon annan enhet som används för att streama ljud känner igen de två Bluetooth®-högtalarna som en enhet, vilket gör det möjligt att spela upp samma låt samtidigt på två högtalare. Placera Bluetooth®-högtalarna med TWS i vardagsrummet, på andra ställen i huset eller till och med i trädgården för att skapa en stereoeffekt. Upplev ljudet fullt ut!

 

Inbyggd mikrofon

Några av högtalarna har inbyggd mikrofon. Den funktionen gör att användaren kan använda högtalaren för telefonsamtal! Det är enkelt att ringa vänner och familj via högtalaren eller att ordna ett gruppsamtal med flera personer runt högtalaren.

 

Vattentät

Några regndroppar stoppar inte festen och du slipper oroa dig i fuktiga utrymmen, exempelvis i badrum. Nedis® har ett sortiment av högtalare som är vattentäta i IPX4-, IPX5- och IPX7-klass. Det innebär att de har olika nivåer av vattenskydd, från små stänk till regndroppar. Med de olika graderna av IP-klassning (internationell skyddsmärkning) kan du enkelt hitta den nivå av vattentäthet du behöver.