Vilken laddare behöver jag för en iPhone 15?

Den senaste iPhone 15-modellen från Apple levereras utan laddare. Läs vidare för att få viktig information om hur du laddar din iPhone 15.

 

 

 

Lightning ersätts av USB-C

Apples nya iPhone 15 har en USB-C-port för laddning och dataöverföring, som ersätter den tidigare Lightning-porten. Denna övergång förenklar laddningsprocessen för din iPhone och minskar antalet kablar och laddare som behövs för alla dina enheter.


 

Vad är laddningshastigheten för iPhone 15?

Apple har uppgett att det tar cirka 30 minuter att nå en batteriladdning på 50%. Det är dock viktigt att notera att den laddare som krävs för denna hastighet inte ingår i förpackningen utan måste köpas separat.

För att uppnå den angivna laddningstiden måste du använda en laddare med lämplig effekt.

 

Vilken är den bästa laddaren för iPhone 15?

iPhone 15 har stöd för laddning med 20 watt, vilket är den lägsta effekt som krävs för att uppnå den snabbaste laddningshastigheten. Det skadar dock inte att använda en laddare med högre wattal. Moderna USB-laddare har inbyggda säkerhetsfunktioner som förhindrar överladdning och skador på enheten.

 

Nedis USB-C-laddare:

För dem som ofta behöver fler laddningsportar erbjuder Nedis laddare med flera portar. Med en laddare på 35 watt kan du både ladda din iPhone 15 och en Macbook Air eller en Apple Watch.  

 

Nedis Multiport USB-adaptrar: 

Hur är det med USB-C-kabeln?

 

 

 

Tänk på att USB-C-kabeln också är en viktig del för att ladda så snabbt som möjligt. Kabeln som medföljer iPhone är tillräcklig för laddning. Men notera att dataöverföringshastigheten är begränsad till 480 Mbps. I Nedis sortiment finns flera USB-C-kablar som kan hantera högre dataöverföringshastigheter och i längre längder för optimal flexibilitet. 

 

Nedis USB-kablar