Håll dina nära och kära och dina ägodelar säkra med Nedis SmartLife

Att säkra ditt hem på ett smart sätt är nu enklare än någonsin. Med den senaste generationens smarta kameror eller dörrklockor kan du alltid hålla ett öga på din egendom och dina ägodelar.

Smart övervakning

Att säkra ditt hem har aldrig varit så enkelt. Med Nedis SmartLife-kameror och videodörrklockor kan du alltid se vad som händer i och runt ditt hus. Kamerorna kan ställas in enligt dina önskemål. Du kan välja att bara spela in vid vissa tidpunkter eller bara när en person upptäcks. Videoklippen lagras säkert på kameran via ett SD-kort eller i molnet. På så sätt har du alltid tillgång till tidigare inspelningar eller en livevy av den aktuella situationen.

 

Se alla produkter inom övervakning

Smarta sensorer

Du kan också skydda ditt hus med hjälp av flera sensorer. Dessa sensorer kan känna av om en dörr eller ett fönster öppnas eller stängs. De kan också känna av om en person går in i ett rum. Med Nedis SmartLife-appen kan du ställa in åtgärder för en annan smart produkt när en sensor aktiveras. Naturligtvis skickas ett meddelande till din smartphone när en sensor aktiveras. Istället för att bara varna dig kan kamerorna eller sensorerna göra mycket mer genom att kombinera dem med andra produkter som lampor eller en siren för att skrämma bort eventuella inkräktare.

 

Se alla sensorer

Rök-, CO- och gasdetektering

Att vara säker innebär också att vara skyddad mot brand, CO och gasläckor. Nedis SmartLife-sortimentet erbjuder flera sensorer som kan upptäcka rök, CO och till och med gas. Förutom det höga larm som detektorn avger får du också en avisering på din telefon. När du kombinerar detektorerna med andra SmartLife-produkter kan du skapa scenarier där lamporna tänds och markiser öppnas automatiskt i en nödsituation. En smart rökdetektor kan också kombineras med smarta glödlampor för att automatiskt tända belysningen när den aktiveras på natten, så att du inte behöver leta efter strömbrytaren.

 

Se alla detektorer

Håll dig säker med smart belysning

Med en enda app kan du styra hela belysningen i ditt hem. Du behöver inte ens vara hemma! Styr alla dina lampor var du än befinner dig. Du kan tända lamporna när du kör hem från jobbet, så att du inte kommer fram i mörkret. Använd appen för att skapa scheman. Dämpa belysningen runt middagstid eller låt den tändas automatiskt kl. 8 på morgonen. Du kan även automatisera din belysning genom att använda geolokalisering i appen. Om din telefon befinner sig i närheten av ditt hus tänds lamporna automatiskt. Eller använd den lokala soluppgången eller solnedgången i din automatisering för att släcka eller tända lamporna när solen går ner.

 

Se alla belysningsprodukter

Det finns mer

Energi

Få kontroll över den energi som används i ditt hus.

 

Läs mer om

Komfort

Skapa den perfekta atmosfären med Nedis SmartLife

 

Läs mer om

Hälsa

Övervaka och förbättra din hälsa

 

Läs mer om