Bli bekväm och ta det lugnt med Nedis SmartLife

När alla grundläggande behov är tillgodosedda vill vi göra saker och ting bekväma och enkla. Nedis SmartLife-produkter gör exakt det genom att möjliggöra automatik, röststyrning och andra alternativ för att skapa stämning.

 

Bekväm miljö

På vintern vill vi alla ha det varmt och skönt. Nedis SmartLife-värmare kan användas på egen hand eller i kombination med andra Nedis SmartLife-enheter. Du kan ställa in scheman för att stänga av värmen när du går eller slå på den när du kör hem och kommer in i ett varmt hus. Du kan justera temperaturen via appen eller med rösten med din favoritröstassistent som Google Home eller Amazon Alexa.
Samma sak kan göras under varma somrar när du vill ha en sval miljö. Luftkonditionering och fläktar är perfekta för att snabbt kyla ner rummen hemma eller på mindre kontor och om du använder scheman och automatiseringar behöver du inte oroa dig för att använda dem.
 

Se produkterna

Låt ljuset flöda!

Lys upp ditt hem med en mängd olika lampor från Nedis SmartLife. Vi har ett brett utbud att välja mellan, från ledlampor till ledlister och dekorativ belysning. Ledlampor kan användas i dina armaturer över bordet, på kontoret eller till och med i badrummet. Att använda ledlister är ett bra sätt att styra hur mycket ljus du vill ha i ett visst rum till exempel i köket under köksskåpen eller i ditt gamingrum. Ledlister är tunna ljusremsor som kan klippas till och enkelt monteras var som helst. Även på din trädgårdsfest eller till jul kommer du att vilja ha Nedis SmartLife dekorativa lampor för att skapa en fantastisk atmosfär!

 

Se produkterna

Rengöring

Robotdammsugaren kan sopa, dammsuga och moppa ditt hem medan du gör något annat eller till och med när du inte är hemma. Du kan ställa in ett dagligt eller veckovis städschema eller skicka robotdammsugaren direkt till en specifik plats i ditt hem. Du behöver inte städa själv, låt dina enheter göra jobbet.
Kanske ännu viktigare för en bekväm plats är ren, hälsosam luft. De självreglerande luftfuktarna ger dig kontroll över din miljö och upprätthåller automatiskt en hälsosam och jämn atmosfär i ditt rum. Det är det bästa sättet att förhindra uppkomsten av mögel och fukt i ditt hem.

 

Se produkterna
 

Flora och fauna

I vårt dagliga liv får vi inte glömma bort våra lurviga vänner och vackra växter som behöver vår uppmärksamhet. Med dessa SmartLife-lösningar kan du hjälpa floran och faunan i och runt ditt hem. Ställ in scheman för att mata dina husdjur när du inte är hemma. Du kan programmera exakt vid vilken tid på dygnet en viss mängd foder ska serveras. Ta hand om dina växter på bästa sätt och ge dem alltid rätt mängd vatten. Tack vare det praktiska bevattningssystemet behöver du aldrig mer oroa dig för döda eller torra växter, inte ens när du är på semester. Ställ enkelt in ett schema via Nedis SmartLife-appen och njut av friska och gröna växter.

 

Se produkterna

Det finns mer

Energi

Få kontroll över den energi som används i ditt hus.

 

Läs mer om

Hälsa

Övervaka och förbättra din hälsa

 

 

Läs mer om

Säkerhet

Skydda ditt hus, dina ägodelar och dina nära och kära

 

Läs mer om