Smart expansion med Nedis® och Zigbee

Letar du efter en energieffektiv, smart lösning till ett bra pris? Utöka din smarta vardag och ditt hem med Zigbee!

Zigbee är ett protokoll som utgör ett alternativ till Wi-Fi där den stora fördelen är lägre strömförbrukning. Det gör att små trådlösa sensorer kan fungera i upp till flera år på ett batteri. I stället för att använda Wi-Fi som permanent anslutning avlyssnar Zigbee och använder bara energi när det behövs.

Vårt nya Zigbee-tillskott innehåller flera typer av sensorer och en fjärrkontroll som gör det möjligt att styra hela hemmet. Upptäck rörelse eller om en dörr eller ett fönster öppnas och håll koll på inomhusklimatet.

 

• Det är trådlöst och du kan placera sensorerna där du vill ha dem.
• Bra pris gör det tillgängligt för alla som vill skapa ett smart hem.
• Ingen fördröjning, svarstid på under en sekund.

Vi fortsätter att utöka Zigbee- och SmartLife-produktsortimentet. Upptäck hur tillgänglig smart teknik är idag!

 

Smart Zigbee-gateway

För att hålla dina Zigbee-produkter uppkopplade behöver du en gateway. Du kan ansluta upp till 50 Zigbee-produkter till en gateway.

Din gateway ansluts direkt till Wi-Fi, vilket innebär att det inte behövs någon Ethernet-kabel. För att installera den öppnar du Nedis® SmartLife-app. Alla anslutna produkter visas i Nedis® SmartLife-appen och kan ingå i automation och inställda scener.

Placera din gateway i närheten av dina Zigbee-produkter. Använder du bara Zigbee på övervåningen? Placera även din gateway på övervåningen.

Utforska Zigbee-sortimentet

Smart, smartare, smartast

Kombinera Zigbee med Nedis® SmartLife för att ta ditt smarta hem till nästa nivå. Alla smarta produkter som kan anslutas till SmartLife-appen kan användas tillsammans. Skapa scener som hjälper dig att ta kontrollen över din vardag. Till exempel:
 

  1. • Anslut Zigbees dörrsensor till din SmartLife-luftkonditionering. Om dörren är öppen --> stäng av luftkonditioneringen. 
  2. • Zigbees rörelsedetektor upptäcker om någon går i trappan och tänder belysningen i hallen eller på trappavsatsen.
  3. • Använd Zigbees klimatsensor för att starta SmartLife-element när temperaturen sjunker under 20ºC.

SmartLife-hjältar

Hämta SmartLife-appen

Styr och övervaka alla dina smarta enheter från din mobilapp. Skapa scheman och scener för dina enheter, eller styr från vilken plats som helst med hjälp av appen SmartLife. Du kan göra saker automatiskt beroende på tid på dygnet, tillgängligt ljus, väder och solsken. Eller någon annan produkts status. Du kan använda Amazon Alexa och Google Home för att bokstavligen berätta för dina enheter vad du vill att de ska göra.

SmartLife-appen finns tillgänglig utan kostnad från App Store eller Google Play.