Med över 200 anställda och 4 varumärken att hantera måste Habufa alltid hålla utkik efter nya affärsmöjligheter inom heminredningsmarknaden. Det är inte utan anledning som företaget har vuxit så stadigt som det har under de senaste åren. Företaget är baserat i Nederländerna, men har verksamhet över hela världen och håller fast vid familjekänslan med huvudmålet att ge ”optimal kundnöjdhet”. Nedis kan inte vara mer nöjda över att få bidra med vår private label-lösning för varumärket COCO maison – ett av de ledande varumärkena i Habufa-portföljen.

Kompletterar sortimentet

Marknaden för möbler och heminredning är en aktiv marknad. Hem- och vardagsrum är heta ämnen, och trender ändras från säsong till säsong. Det gör verksamheten rolig, men utmanande. Du måste hålla jämna steg och få ut nya och spännande produkter hela tiden. Förutom att ge kunderna exakt vad de letar efter vinnlägger Habufa sig om att ligga steget före konkurrenterna. En viktig del i att göra det är att kunna förse kunden med hela paketet. Tillägget av glödlampor i sortimentet har visat sig vara en perfekt extra service och en bra anledning för konsumenter att köpa varumärket – och återkomma till det. När slutanvändare köper en designlampa från COCO maison behöver de inte leta för att hitta den bäst passande glödlampan. Nedis och Habufa redan tagit hand om det.

"Sälj produkterna som dina egna och öka lönsamheten och marginalerna genom att förkorta leverantörskedjan!"

Varumärkestillfredställelse och lojalitet

En nöjd kund är det företaget strävar efter. Detta innebär att se till att slutanvändaren är förtjust i varumärket – och pratar positivt om COCO maison till familj och vänner. Fantastisk design, välfungerande distribution och fantastiska extraprodukter är perfekta ingredienser för att skapa detta.

Nedis tillhandahåller glödlampor till Habufa för deras utomordentliga utbud av designlampor för varumärket COCO maison. Det här varumärket är lekfullt och räds inte för färger, dekorationer och lite dramatik. Inredningstillbehör, som belysning, kan vara avgörande för ditt hem. Därför anser Habufa att belysning, som glödlampor, är viktigt i deras serie med utsökta lampor. Efter en testperiod av den här extratjänsten till sina kunder med Nedis glödlampor har Habufa beslutat att inkludera produkterna i deras permanenta sortiment, men den här gången som sina egna – med vårt private label-koncept. 

Betydelsen av samarbete

Nedis tar hand om tillverkning, provning, dokumentation, märkning och leverans, medan Habufa ser till det som bäst passar deras design. Tillsammans diskuterar de behov, produkter och möjligheter. Habufa känner sina COCO maison-kunder och vet vad slutanvändaren söker i butik och online, medan Nedis vet de bästa sätten för införskaffning, kvalitetskontroll och logistik. Det slutliga valet för sortimentet görs tillsammans. Varje val är resultatet av en kombination av styrkor.

Samarbetet är mycket naturligt eftersom båda huvudkontoren ligger nära varandra. Kommunikation har alltid varit lätt och båda parter söker hela tiden förbättringar och nästa steg. Om det uppstår några problem kan Habufa alltid kontakta Nedis supportteam och tvärtom.

Försäljningsstöd

De olika serierna kan stolt visas i butik och online med en tydlig USP: hela paketet. Butikskonceptet för COCO maison har även fått beröm från återförsäljare. Eftersom lamporna levereras med matchande glödlampor och attraktiv skyltning får återförsäljarna bättre utgångsläge. Något som är en stor fördel med en komplett serie – och butikskonceptet som skapas och levereras av Nedis. Skyltningen är en del av det här smarta konceptet, men Nedis och Habufa undersökte även en annan del av kundens önskemål: förpackningar. Förpackningens utformning på glödlamporna har ett liknande utseende och känsla för resten av seriens förpackningar och innehåller utmärkt produktinformation. Kunden kan enkelt bläddra igenom sortimentet och hitta den perfekta lösningen.

Privat varumärke

Nedis erbjuder en komplett tjänst för privata märkningskoncept, inklusive inköp, kvalitetskontroll, design och logistik. Vill du ta hand om delar av den här processen själv? Du kan också outsourca en del av processen till oss.