Nedis SmartLife erbjuder bekvämlighet, hjälper dig att spara tid och ger dig komfort. Med appen eller med din röst kan du styra och kombinera oändliga applikationer och möjligheter.

Kombinera smart och fantastisk design!

Idag kan inredningen och din livsstil innehålla högteknologiska delar som samtidigt är snygga. Var stolt över att ditt hem ser fantastiskt ut och att du har full kontroll. Skapa en hemtrevlig miljö genom att dämpa belysningen för mysiga kvällar eller en ljusare när du behöver arbeta. 

Vem står utanför dörren?

Vi använder elektricitet varje dag och vi vill göra det på ett ansvarsfullt sätt för kommande generationer. Om du vill kan de apparater du redan har bli smartare och mer energieffektiva. Lär dig mer om energiförbrukning eller skapa miljöer som du trivs med och som gör din vardag enklare: se till att din radio startar när du kommer in i rummet eller sätt på en kopp kaffe när du ligger kvar i sängen en söndagsmorgon.

Enkla sätt att spara energi

Du ser besökaren direkt på din smartphone eller surfplatta. Prata med grannen som ringer på och säg att du kommer strax och att du nyss kommit hem, där du kan koppla av och känner dig trygg. Att hålla koll på din egendom eller att ha smart säkerhet på plats kan ge dig en ovärderlig känsla av frihet – du behöver inte oroa dig, var du än är!

Känn dig trygg

Att ta hand om sina nära och kära handlar om många saker – speciellt i vår moderna tid. Håll ett öga på dem via din smartphone eller surfplatta, känn dig trygg och lugna den som befinner sig i andra änden med hjälp av din rogivande röst. Smarta IP-kameror med Wi-Fi kan fungera som en förlängning av dina sinnen. 

Enkelhet nära till hands

Du behöver inte byta ut vackra traditionella lampor och designerlampor – och att famla på väggen där du tror att strömbrytaren sitter tillhör det förflutna. Tänd ljuset innan du kommer in i rummet, använd röstkommandon eller ett enda tryck på den upplysta knappen. Njut av enkel styrning.