Nedis SmartLife julbelysning

 

Den här julen blir extra speciell med den smarta julbelysningen från Nedis SmartLife. Ställ in belysningen precis som du vill och skapa den perfekta atmosfären för årets mest underbara tid. 

 

Se alla SmartLife julbelysning

Automatisera

Låt lamporna tändas och släckas när du vill. Ställ in specifika tider för varje veckodag, eller ställ in det i förhållande till solnedgång/ soluppgång eller till och med ditt avstånd från hemmet!
 

Röststyrning

Även utan att skapa ett schema kan du alltid styra belysningen från din telefon, eller med rösten om du kombinerar den med din favoritröstassistent (Google Home, Alexa, Siri-genvägar)
 

Färgstark

Gör din semester mer festlig genom att använda valfri färg, eller en kombination av flera färger.
Ändra färg för att passa ditt humör eller andra dekorationer.
 

Dimbar

Du kan enkelt ändra ljusstyrkan från appen när du vill eller till och med ställa in en ljusstyrka för olika tider på dygnet.
 

 

 

 

 

Den perfekta julgranen

Med Nedis Smartlife ljusslinga kan du dekorera din gran precis som du vill. Den smarta ljusslingan med upp till 400 LED-lampor ser till att din gran på upp till 2 meters höjd blir det glittrande centrumet i din juldekoration. Välj färg, ljusvitt eller stearinljus, dämpa belysningen och spara till och med energi med de miljövänliga LED-lamporna. 

 

Se alla ljusslingor

Iciklar 

Dekorera ditt hus med smarta istappar för att skapa den mysigaste vinterkänslan. Istickslingan på upp till 8 meter och 400 LED-lampor kommer att få folk att vända på huvudet när de passerar ditt hus. Programmera dem som du vill och sätt upp dem som en del av ditt smarta hem. 

 

Se alla strängar för istappar

Nät och gardiner

Julbelysning i nät- och gardinform ger rummet en magisk touch. Häng dem inomhus för att skapa en mysig, festlig atmosfär, eller utomhus för en charmig trädkrona. Dessa mångsidiga lampor ger julstämning till alla miljöer och får varje ögonblick att gnistra med en touch av magi.

 

Se alla nät och gardinljus

 

 

 

Trädformade lampor

Julgransformade lampor ger en finurlig touch till din juldekoration. Häng dem på en flaggstång eller i ett träd i trädgården. De trädformade lamporna skapar en varm och charmig atmosfär, perfekt för en mysig julstämning. Du kan också arrangera dem i ljuskronor för en unik ljussättning.

 

Se alla trädformade lampor

 

 

Partybelysning

Lägg till lite extra festvibbar till den mest underbara tiden på året. 

 

Läs mer

Kraft till allt

Använd säkra och bekväma strömkablar för att ansluta julbelysningen

 

Läs mer

Smarta pluggar

Gör även din traditionella belysning smart 

 

Läs mer