Nedis® SmartLife

Den enklaste vägen till ditt smarta hem

Nedis® SmartLife kräver inga tekniska kunskaper eller ytterligare maskinvara. Den ansluts enkelt trådlöst till WiFi-anslutningen hemma – vilket gör den enkel att installera och använda.

Appen för smartphone eller surfplatta ger dig många alternativ för styrning och inställningar. Eftersom den är kompatibel med Amazon Alexa och Google Home kan du använda röststyrning.

Anslut, styr och kombinera

Oavsett om du letar efter en enda smart lampa eller om du vill automatisera hela hemmet kan Nedis hjälpa dig att förverkliga det genom en enda kraftfull app, dessutom läggs nya produkter och möjligheter till hela tiden.

Tänd ljuset, ställ in scener, stäng solskydd automatiskt när solen lyser eller få meddelanden när brevbäraren kommer.

Använd din anslutna telefon för att ta kontroll över elektroniken i vardagsrummet, trädgården, köket eller alla platser samtidigt, var och när du vill. Är det inte fantastiskt vad vi kan göra nuförtiden?

Anslutning

Anslut Nedis® SmartLife-produkter direkt till ditt WiFi-nät utan att behöva använda en separat hubb.

När du packat upp din nya smarta produkt kan du ansluta den trådlöst till ditt befintliga WiFi-nät och börja använda den direkt. Allt du behöver är lösenordet till ditt WiFi-nät!

Varje produkt är så smart att den kan kommunicera direkt med din router utan ett behov av en hubb, gateway eller brygga. Du behöver ingen startsats utan klarar dig med en enda produkt och den kostnadsfria appen för att börja utforska ditt smarta liv.

Styrning

Styr alla dina produkter med Nedis® SmartLife-appen eller använd röststyrning när du anslutit dem till Amazon Alexa eller Google Home.

Nedis® SmartLife-appen ger dig full kontroll över de smarta produkterna. Skapa scener för automatiserade funktioner eller kontrollera och styr varje smart produkt individuellt. Det spelar ingen roll var du befinner dig, om du har en internetanslutning kan du styra alla de installerade produkterna med din telefon. Glömde du att stänga av strykjärnet? Oroa dig inte, du kan stäng av det var du än befinner dig och känna dig säker igen.
Det här gäller även röststyrning. Du kan enkelt använda en smart högtalare hemma, men om du har Google Assistant på din smartphone kan det vara minst lika användbart – hemma eller var du än befinner dig.

Kombinera

Kombinera olika SmartLife-produkter i scenarier och schemalägg avancerade smarta beteenden.

Du kanske har en enda smart produkt och vill göra hela ditt hem smartare? Med Nedis® SmartLife kan du skapa ett smart hem genom att använda en enda kraftfull app. Du kan kombinera olika lösningar, hålla ett öga på dina nära och kära, automatiskt öppna eller stänga solskydd för att styra temperaturen i rummet, dämpa belysningen automatiskt när du sätter på TV:n eller bara tända ljuset när du går in i ett rum med en signal från en sensor.
 
Allt är möjligt med Nedis® SmartLife-sortimentet som ständigt utökas och därför medför ännu fler möjligheter med tiden.

SmartLife-sortimentet

Det enkla livet börjar med trygghet och säkerhet. Övervaka och registrera händelser som kan inträffa i din fastighet med de här förstklassiga säkerhetskamerorna. Du kan även prata med fullständigt tvåvägsljud via din smartphone.

 

Visa produkter

 

Samtidigt som de ger dig kontroll genom din smartphone eller röst kan SmartLife-sensorer få saker att hända automatiskt. Använd sensorer som en del av ditt smarta säkerhetssystem eller helt enkelt för att enklare tända lampor och slå på apparater automatiskt när du kommer in i ett rum.

 

Visa produkter

 

Våra smarta pluggar förvandlar vilken enhet som helst till en smart enhet. Slå på eller stäng av med fjärrstyrning via telefonen eller röst – eller schemalägg vad som helst, från belysning till spisar eller till och med elektriska filtar, till den tid när det passar dig bäst. Med en praktisk strömmonitor kan du mäta energiförbrukningen för din enhet, både för det aktuella ögonblicket och över tid. På så sätt får du både ett miljövänligt och smart liv.

 

Visa produkter

 

Styr ton och ljusstyrka för SmartLife-lamporna med fjärrstyrning eller automatiskt. Skapa en perfekt scen för alla tillfällen – oavsett om det är dags för filmkväll eller en romantisk middag. Byt ut traditionella strömbrytare i hemmet – med våra smarta väggkontakter kan du kontrollera dem automatiskt eller med fjärrstyrning via din smartphone eller röst. Och naturligtvis kan strömbrytarna användas manuellt som på den gamla goda tiden.

 

Visa produkter

 

Hämta SmartLife-appen

Styr och övervaka alla dina enheter när du skapar ett smart boende med vår mobilapp.

Du behöver inga dyra gateways eller komplicerade hubbar. Med SmartLife är allt du behöver din WiFi-anslutning.

Skapa scheman och scener för dina enheter, eller styr från vilken plats som helst med hjälp av appen SmartLife. Du kan göra saker automatiskt beroende på tid på dygnet, tillgängligt ljus, väder och solsken. Eller någon annan produkts status.

Du kan använda Amazon Alexa och Google Home för att bokstavligen berätta för dina enheter vad du vill att de ska göra.

SmartLife-appen är tillgänglig utan kostnad från App Store eller Google Play.

 

Download de Nedis SmartLife app in de App store

Ontdek het op Google Play