Nedis SmartLife 

Den enklaste vägen till ditt smarta hem

Nedis Smartlife är ett system för smarta hem som gör att du kan styra och övervaka dina enheter från din smartphone eller surfplatta. Med Nedis Smartlife-appen kan du enkelt konfigurera, hantera och styra dina lampor, kontakter, termostater, kameror och andra smarta enheter var som helst och när som helst. Appen ger dig ett enkelt och användarvänligt gränssnitt för att hantera alla dina smarta enheter, vilket ger dig möjlighet att skapa anpassade scenarier, ställa in scheman och ta emot aviseringar. Med Nedis Smartlife kan du förvandla ditt hem till ett smart hem och njuta av den bekvämlighet som följer med det.

 

Se alla produkter

Anslut, kontrollera och kombinera!

 

Sortiment

Nedis SmartLife erbjuder en rad innovativa lösningar som gör ditt hem mer effektivt, kostnadseffektivt och bekvämt. Med ett knapptryckning kan du ta kontroll över din energiförbrukning och minska kostnaderna samtidigt som du förbättrar din komfort. Vårt omfattande produktsortiment har något för alla och varje produkt har noggrant utformats för att förbättra den övergripande kundupplevelsen. Oavsett om du vill styra dina lampor, kontakter, termostater, kameror eller någon annan smart enhet har Nedis SmartLife det du behöver. Alla våra produkter fungerar tillsammans för att skapa ett ekosystem för smarta hem som är både funktionellt och enkelt att använda.

Applikation

Nedis SmartLife-appen är ett centralt nav för hantering och styrning av alla dina smarta enheter från din smartphone eller surfplatta. Med den användarvänliga appen kan du konfigurera, övervaka och styra alla dina smarta produkter, inklusive lampor, kontakter, termostater, kameror med mera. Med möjligheten att skapa anpassade scenarier, ställa in scheman och ta emot aviseringar kan du ha full kontroll över ditt smarta hem var som helst och när som helst. Oavsett om du är hemma eller bortrest håller Nedis SmartLife-appen dig ansluten till dina smarta enheter. Appen är utformad för att vara enkel att använda, med ett snyggt gränssnitt och intuitiv navigering som gör det enkelt att hantera alla dina smarta enheter med bara några få knapptryck. Uppgradera ditt hem till ett smart hem med Nedis SmartLife-appen.


Nedis SmartLife-appen är gratis och finns tillgänglig i  App Store eller Google Play.

Teknik

Nedis SmartLife är en plattform för smarta hem som erbjuder en enkel och mångsidig lösning för ditt hem. Våra produkter är kompatibla med flera kommunikationsprotokoll, inklusive Wi-Fi, Zigbee och Bluetooth, vilket gör det enkelt att ansluta och styra alla dina smarta enheter. Den breda kompatibiliteten innebär att du kan blanda och matcha olika smarta produkter, oavsett kommunikationsprotokoll och styra dem alla via Nedis SmartLife-appen. Våra produkter är utformade för att fungera tillsammans med din befintliga teknik, vilket gör det enkelt att uppgradera ditt hem och uppleva bekvämligheten med en uppkopplad livsstil. Välj Nedis SmartLife för en smart hemlösning som är både mångsidig och användarvänlig.

Är du intresserad av att bli en Nedis SmartLife partner?

 

Perfekt avar för sig. Fantastiskt tillsammans.

Scenarier och automatiseringar används för att skapa ett smart hem. Baserat på dina inställningar kan du styra vilka andra Nedis SmartLife-produkter som helst. Genom att använda och optimera dessa automatiseringar kommer produkterna att fungera perfekt tillsammans. Med den lättanvända Nedis SmartLife-appen kan du skapa ett scenario med några få klick, vara kreativ och lägga till fler och fler produkter och scenarier och kombinera dem alla till ditt unika och personliga smarta hem. Det finns inga gränser, särskilt inte med det omfattande utbudet av Nedis SmartLife!

Nedis SmartLife Productgroups

Allt du behöver för att göra ditt liv mer effektivt, enklare och smartare. Smarta glödlampor, kontakter, sensorer, rökdetektorer eller en smart videodörrklocka som låter dig se vem som ringer på dörren. Allt du behöver för att komma igång är en smartphone, Wi-Fi och Nedis SmartLife-appen.

Belysning

 

Upptäck nu

Kameror

 

Upptäck nu

Energi

 

Upptäck nu

Klimat

 

Upptäck nu

Hushalls Produkter

 

Upptäck nu

Zigbee

 

Upptäck nu

Kontroll

 

Upptäck nu

Säkerhet och trygghet

 

Upptäck nu

Hälsa

 

Upptäck nu