Upptäck möjligheterna med
USB Power Delivery

Det har förmodligen hänt dig någon gång. Du tittar på din favoritserie, pratar i telefon med din bästa vän, eller lägger upp något viktigt på Instagram. Då, helt plötsligt, dör ditt batteri. Du börjar leta efter rätt laddare, en svår uppgift med alla olika laddare för bärbara datorer, surfplattor och din smartphone. Till slut hittar du rätt laddare till din smartphone, men då börjar väntandet. Du kan snabba upp det genom att använda laddaren till din surfplatta, men är det säkert?

Lyckligtvis finns det en lösning på det här problemet. Laddning med USB Power Delivery är ett bekvämt, säkert och enkelt alternativ för laddning av dina enheter.
 

Vad är USB PD?

USB Power Delivery eller USB PD är en ny teknik som utgör en lösning på vardagsbekymmer i det moderna livet. Tekniken gör det möjligt att använda en laddare för alla dina enheter utan att skada batteriet. Den är säker att använda och en smart lösning för snabbladdning av dina enheter.

 

USB Power Delivery i korthet:

  • En laddare för alla dina enheter
  • En snabb och säker laddningslösning
  • Snabbladdning för alla dina enheter

Är du redo för framtidens laddning?

 Satsa på komfort och enkelhet med en laddare för alla dina enheter.

Varför ska du välja USB Power Delivery?

USB PD gör laddningen enklare, inte bara idag utan i flera år framöver.
Läs mer om de tre största fördelarna med den här tekniken.

 

Thumbnail

En laddare för alla enheter

Idag har nästan alla smarta enheter en USB-laddare, men har du någonsin lyckats få in kontakten i laddaren åt rätt håll, på en gång? Lyckligtvis använder USB PD-laddare USB-C-kontakter som är vändbara. Därför behöver du aldrig mer kämpa med kontakten till din laddare.

Att använda den här nya kontakten skapar möjlighet att använda en laddare för flera enheter. Det spelar ingen roll om du vill ladda din smartphone, surfplatta, smartwatch eller bärbara dator. Om den kan anslutas till USB-C kan den laddas med Power Delivery.
 

Smart teknik för bättre och säkrare laddning

Du har säkert hört talas om det, laddare som exploderar och enheter som börjar brinna. Oftast beror det på strömförsörjningen. En laddare som ger för stark spänning till en enhet kan orsaka en kortslutning eller överhettning av enheten.

Power Delivery-laddare använder smart teknik för att lösa problemet. Den smarta laddaren levererar bara rätt spänning till dina enheter. Din smartphone, surfplatta eller bärbara dator får olika spänning.
 

Ladda snabbt, snabbare, snabbast

Att vänta på att en smartphone ska laddas är förmodligen en av de tristaste sakerna i vardagslivet. Du kan välja en mer kraftfull laddare, men det innebär som sagt en del säkerhetsproblem.

De smarta teknikerna i USB Power Delivery ger dig upp till 70 % snabbare laddning. Hur? Genom strömförsörjning som inte är högre än din enhet kan ta emot. På det sättet är det äntligen möjligt att snabbladda din iPhone*.

Har min enhet stöd för USB PD?

Nästan alla nya smartphones, surfplattor, bärbara datorer eller kroppsnära enheter har stöd för USB PD. Det finns PD-laddare på upp till 100 W som är tillräckligt kraftfulla för att ladda din bärbara dator och tillräckligt smarta för att ladda andra enheter.
Stora namn som har integrerat är Apple, LG, Google och Dell och många andra följer efter.

*Obs! Bara iPhone 8 eller senare har stöd för USB PD. Samsungs smartphones och surfplattor saknar stöd för Power Delivery eftersom de använder andra tekniker.