Speltillbehör från Nedis®

På Nedis hittar du allt du behöver för att förbättra din spelupplevelse. Det omfattande sortimentet består av moderna speltillbehör med attraktiv design, inklusive ljudsystem, headsets, möss, musmattor, tangentbord och gamepads. På så sätt kan du fokusera fullt ut på din passion med den bästa tekniska utrustningen till ett bra pris.

 

Se alla spelprodukter

Gaming Möss

Uppgradera din spelupplevelse med en spelmus från Nedis. Vårt utbud av spelmöss är utformade med avancerade funktioner som precisionssensorer, justerbart DPI, programmerbara knappar och ergonomisk design. Med dessa funktioner kan du uppnå bättre precision, hastighet och komfort. Dessutom erbjuder våra spelmöss stort värde för pengarna, vilket garanterar att du får bästa möjliga prestanda till ett överkomligt pris.

 

 

Gaming Tangentbord

Ta ditt spelande till nästa nivå med ett tangentbord från Nedis. Vårt sortiment av spelkeyboards är utrustat med avancerade funktioner som anti-ghosting, programmerbara tangenter och mekaniska brytare, vilket möjliggör snabbare och mer exakt spelande. Dessutom ger RGB-belysningen en touch av stil till din installation. Med ergonomisk design och en rad olika stilar att välja mellan kan du spela bekvämt i timmar. Nedis gaming-tangentbord erbjuder utmärkt värde för pengarna och levererar högkvalitativ prestanda till ett överkomligt pris.

 

Gaming headsets

Få en konkurrensfördel i ditt spelande med ett spelheadset från Nedis. Vårt utbud av spelheadsets har avancerade funktioner som mikrofoner som tar bort brus, uppslukande surroundljud och bekväm över-öres-design för långa spelsessioner. Med tydlig kommunikation och utmärkt ljudkvalitet kan du höra varje ljudeffekt och prata med dina lagkamrater med lätthet. Dessutom har våra spelheadsets en hållbar konstruktion och snygg design. Med Nedis kan du uppleva ett högkvalitativt spelheadset till ett bra pris, perfekt för både casual och professionella spelare.ct for both casual and professional gamers.

Create an awesome room

Förutom den fantastiska spelprestandan kan Nedis-produkterna också förbättra estetiken i ditt rum. Med möjligheten att ställa in belysningen till dina önskade färger kan du uppleva spel som aldrig förr i en visuellt fantastisk miljö.

 

Gaming Högtalare

Höj din spelupplevelse med Nedis gaminghögtalare. Vårt sortiment av högtalare erbjuder utmärkt ljudkvalitet och kraftfull bas, vilket gör varje ljudeffekt och ljudspår kristallklart.  Våra högtalare är perfekta för spel och för att lyssna på musik. Dessutom har våra spelhögtalare snygg design och kompakta storlekar, vilket gör dem enkla att sätta upp och perfekta för alla skrivbord. Med Nedis kan du få högkvalitativa gaminghögtalare till ett överkomligt pris, så att du kan fördjupa dig helt i dina favoritspel.

 

Spelkontroller

Upplev spelandet som aldrig förr med en PC-kontroll från Nedis. Vårt sortiment av kontrollörer erbjuder avancerade funktioner som programmerbara knappar, dubbel vibrationsåterkoppling och trådlös anslutning, vilket ger dig exakt kontroll och en uppslukande spelupplevelse. Våra kontroller har ergonomisk design och hållbar konstruktion, vilket garanterar bekvämt spelande och långvarig användning. Med Nedis kan du få högkvalitativa gaming PC-kontroller till ett överkomligt pris, perfekt för både avslappnade och seriösa spelare.

 

Vytvoření dokonalého nastavení

 

 

Chytré osvětlení

Vytvořte si dokonalou místnost, která bude barevně ladit s vaším herním vybavením

Podívejte se na produkty

Webové kamery

Streamování herní relace v rozlišení 4K Podělte se o své herní dovednosti

Podívejte se na produkty

Kruhová světla

Kruhová světla se stojanem pro upevnění kamery nebo telefonu k vytváření streamů a vlogů

Podívejte se na produkty

 

 

Důležité také:

High speed HDMI kabely 

Špičkové vysokorychlostní kabely HDMI™ vám poskytnou nejlepší možnou kvalitu zvuku a obrazu.

Rozbočovače USB

Připojte veškeré své vybavení a periferie

Přepínače

Nic se nevyrovná rychlému kabelovému připojení k internetu. 

Černý kabel UTP CAT6

Připojte svá zařízení pomocí rychlých a stylových kabelů UTP.

Správa kabelů 

Protože nikdo nemá rád kabely všude kolem.

Prodlužovací zásuvky

Napájejte svá zařízení s přepěťovou ochranou.

Baterie

Zůstaňte napájení

Držáky na monitory

Připevněte své obrazovky pro dosažení nejlepšího výkonu.