Enkel trygghet och säkerhet
för hem och kontor

Att känna sig trygg och säker är visserligen ovärderligt, men det innebär inte att det behöver vara dyrt. Nedis® har allt du behöver för att känna dig trygg, oavsett om du är hemma eller inte.

Skydda det viktigaste

Du behöver inte vara expert på elektronik för att installera ett säkerhetssystem för din arbetsplats eller ditt hem. Allt du behöver göra för att få full kontroll är att öppna förpackningen och ansluta din enhet.

 

Visa alla produkter i vår webbutik

Detektorer – våra detektorer är känsliga och utrustade med högljudda inbyggda sirener som kan varna dig för alla faror.

Oavsett om du söker en detektor som känner av rök, gas, värme, koloxid eller vattenläckor har vi dem i många olika typer och modeller.
 

Visa alla produkter i vår webbutik

Koloxid

Den här koloxiddetektorn har en livslängd på upp till 10 år och är 75 % mindre än de flesta andra koloxiddetektorer. Den har en kraftfull sensor och högt larm som varnar dig så fort den känner av fara.

Visa produkt

Brandvarnare

Våra rökdetektorer har batterier som räcker länge och lång livslängd. Den här modellen är extra liten, bara 43 x 43 mm och kan placeras överallt.

Visa produkt

Vattenläckagedetektor

Upptäck eventuella vattenläckor tidigt, även på ställen som är svåra att nå. Den kan till och med anslutas till ditt WiFi-nät och skickar pushmeddelanden till din smartphone.

Visa produkt

Nedis® SmartLife

Det enkla livet börjar med trygghet och säkerhet. Övervaka och registrera händelser som kan inträffa i din fastighet med de här förstklassiga säkerhetskamerorna. Du kan även prata med fullständigt tvåvägsljud via din smartphone.

Skydda ditt hem – letar du efter sätt att hålla ett öga på ditt hem?

Vi har flera olika lösningar. Från attrapplösningar för att skrämma bort inkräktare
till lösningar som känner av alla rörelser och skickar meddelanden till dig.
 

Visa alla produkter i vår webbutik

Övervakningskameraattrapp

Söker du lågbudgetlösningar som ser ut som de riktiga? Pröva attrappsäkerhet. Den professionella och realistiska designen skrämmer bort inkräktare. Låg kostnad, bra resultat.

Visa produkt

Dörrklocka med kamera

Se vem som står utanför din dörr, även när du inte är hemma. Den skickar ett meddelande till din smartphone när någon står utanför eller är i närheten av din ytterdörr. Starta ett videosamtal för att informera din besökare eller titta på de lagrade bilderna för att se vem som besökt dig idag. 

Visa produkt

IP-övervakningskamera

Det finns IP-kameror i olika modeller, för inom- och utomhusbruk. Välj en modell som lagrar bilder och gör det möjligt att höra och tala med dem som står framför kameran.

Visa produkt