Privat märkning, tillhandahålls av Nedis

Ditt alldeles eget varumärke och produktsortiment

Stärk ditt varumärke och din synlighet. Vi tar hand om produktion, märkning, design och leverans samtidigt som du sparar tid och ökar dina marginaler. 

Privat märkning

Vill du att ditt varumärke ska stå för kvalitativa, lättanvända och prisvärda elektroniska produkter?

Stärk ditt produktsortiment och försäljningen med din alldeles egen etikett. Du har kontroll, men vi kan erbjuda en komplett tjänst för privata märkningskoncept, inklusive inköp, kvalitetskontroll, design och logistik.

"Sälj produkterna som dina egna och öka lönsamheten och marginalerna genom att förkorta leverantörskedjan!"

Ditt varumärke passar ett dagligt behov

Med Nedis kan du erbjuda privata märkta elektronikrelaterade lösningar som passar de dagliga aktiviteterna och dagliga behoven hos dina kunder. Erbjud ett mångsidigt och lönsamt produktutbud baserat på de senaste teknikerna och innovationerna och inför samtidigt de senaste trenderna, allt medan du marknadsför ditt eget företag eller varumärke. 

Företag som redan använder privat märkning med Nedis

Coolblue

Coolblue är en snabbt växande e-handelspionjär som har öppnat nio fysiska butiker och driver sina webbutiker i Nederländerna och Belgien. 

Système U

Système U är ett franskt kooperativ av återförsäljare som består av cirka 800 oberoende expressbutiker, super- och stormarknader.

Läs mer

Habufa

Nedis kan inte vara mer nöjda över att få bidra med vår private label-lösning för varumärket COCO maison – ett av de ledande varumärkena i Habufa-portföljen.

Läs mer

Ditt varumärke, vår omsorg

Förpacknings- och produktinformation

Dra nytta av vår över 35 år långa erfarenhet och använd vårt förpackningskoncept för självexpediering för att stärka ditt eget varumärke. Bestäm din egen företagsidentitet, utseende och känsla för att kunna särskilja dig från konkurrenterna.

Förutom smarta förpackningar kan du dra nytta av våra smarta lösningar online. Länka dina system med Nedis och dra nytta av våra högkvalitativa produktbeskrivningar och specifikationer för att förbättra din webbutik och egna varumärke. 
 


POS-material och marknadsförin

Ditt eget utseende och känsla ska inte stanna vid produkten och förpackningen. Stärk ditt varumärke i butik eller online med ytterligare material. Vi kan ta hand om det åt dig, vi kan samarbeta kring fantastisk design eller så kan du sköta det själv

Kvalitet och logistik

Våra produkter uppfyller de högsta möjliga standarderna, vilket innebär att dina produkter uppfyller de högsta möjliga standarderna. Vi kontrollerar våra leverantörer regelbundet och testar kvaliteten på varje produkt.

Vår fullständigt optimerade leverantörskedja baseras på starka stöttepelare och vi skickar 98 % av alla beställningar samma dag. Följ med på vår snabba logistiskmaskin, använd våra lageralternativ och förse dina kunder med rätt produkt vid rätt tidpunkt.

Vill du stärka ditt varumärke och ditt företag?

Börja med privat varumärke idag! Kontakt oss idag och upptäck möjligheterna.
Inte Nedis återförsäljare än? Klicka här för att se fördelarna och registrera dig!