Vårt nya, förbättrade och fantastiska showroom.

Efter lanseringen av vårt varumärke Nedis® 2018, blev en viktig del av vårt kontor i Nederländerna klar för en makeover. Spänning och nyfikenhet spred sig på företaget när vårt team av designers, installatörer och andra anställda arbetade hårt med ett viktigt projekt: vårt nya, förbättrade och fantastiska showroom.

Lifestyle

Vi förstår livet i vardagen och de förändringar som sker över tid. Vi har lagt till fler och bättre representationer av olika skeden i livet. Vi har betonat de tillfällen när konsumentelektronik kan göra vardagen enklare, hälsosammare, smartare och roligare!

Färger och livliga bilder fungerar uppmuntrande för människor. Det är svårt att inte bli glad av att se människor ha roligt eller när man känner igen sig i en situation som visas. Med Nedis® produkter, förpackningar och skyltning kan du väcka positiva känslor – bättre än någonsin tidigare.

Skyltning för olika målgrupper

Viss skyltning är anpassad till produkterna och den målgrupp som ska se den. Ta till exempel spel – sortimentet har mörka förpackningar med fantasy-inspirerade detaljer. Bilder av explosioner och drakar har förstärkts med en matchande mörk skyltning och blå LED-belysning för att skapa en spelrumseffekt. 

På så sätt kan kunden identifiera sig med olika sortiment i din butik och enkelt hitta det hen letar efter. 

Kommunikation i butiken

Vid sidan av bilder, färger och ett passande utseende och känsla har vi arbetat mycket med att göra produktsegmenten enklare att titta igenom. Med våra fyra koordinerade kategorier kan konsumenten enkelt hitta det som passar bäst.

• Smart & Connected
• Home & Living
• Media & Mobile
• Sound & Vision

De fyra kategorierna kan användas i butik men går också att anpassa till befintliga butikskoncept. 

En speciell kategori är Sound & Vision, som kan delas in i fyra underkategorier. Video, Notebook & PC, Audio och Smart Media.

Förpackning

Förpackningarna är en viktig del av kundupplevelsen och en vital del av produktsortimentet, enligt forskning. Nedis® produkter har olika typer av förpackningar. De kan vara olika för olika produkter, företag och konsumenter, men har ändå ett konsekvent utseende och känsla.

Nedis® förpackningar är designade efter några grundläggande koncept: bra foton av produkter, välj själv-ikoner, livsstilsbilder, tydliga beskrivningar på flera språk och alternativ med ytterligare information. De här elementen ser inte bara till att våra sortiment är konsekventa, utan hjälper också konsumenten att göra rätt val.