Your smart business partner for Convenience stores

Smart affärspartner för livsmedelsbutiker

Från koncept i butiken till praktiska elektronikrelaterade produkter som är enkla att använda och ger god valuta för pengarna. Vi kompletterar ditt produktsortiment och gör det enklare för kunden att fatta rätt beslut för sina dagliga behov. 

Ja, jag vill registrera mig

Förpackning för självexpediering

Förpackningen av Nedis produkter är speciellt utformad. Varför speciell? Jo, den är baserad på hur dina kunder söker igenom produkter. Förutom ett snyggt utseende är förpackningen speciellt framtagen för att göra kundens val enklare, utan behov av din personal.

Att välja produkter som ger bra valuta för pengarna, är enkla att använda och passar perfekt för daglig användning har blivit enkelt tack vare:

 1. Ikoner för självexpediering
 2. Professionell fotografering
 3. Livsstilsbilder
 4. Tydlig beskrivning på flera språk
 5. QR-kod till information online

Presentation i butik

Presentera dina Nedis-produkter på bästa möjliga sätt med butikspresentationer för att öka din försäljning, informera dina kunder och skapa produktmedvetenhet.

Vad erbjuder vi?

 • Banderoller
 • Demobrädor
 • Anpassat POS-material
 • Skyltning i butik

Uppfyll dina kunders dagliga behov med smarta alternativ för A-märken

Hyllkoncept

Vi erbjuder kompletta butikskoncept för att ge dig bästa möjliga support och skapa försäljningsmöjligheter. Tack vare ett konsekvent utseende och känsla för Nedis produkter kan du fritt lägga till dessa produkter utan att blanda varumärken eller utseenden.

Vad erbjuder vi?

 • Hyllösningar som kan anpassas efter dina behov
 • Levereras med en rubrik eller demobräda
 • Personliga sortimentsråd
 • Tydliga val för din kund

Privat varumärke

Nedis erbjuder en komplett tjänst för privata märkningskoncept, inklusive inköp, kvalitetskontroll, design och logistik. Vill du ta hand om delar av den här processen själv? Du kan också outsourca en del av processen till oss.

Volymerbjudanden

Förväntar du dig att sälja eller distribuera en viss produkt i stora mängder? Samarbeta med Nedis och dra nytta av den här enorma möjligheten. Vi tar hand om hela processen från inköp, att skapa förpackningen och designen till leveransen av produkterna.

Smart affärspartner

Vi förstår att våra tjänster är din tjänst. Därför har vi tagit fram en upplevelsewebbsida för din kund. Din kund kan bli inspirerad och hitta tydlig information om Nedis produkter. När de bestämmer sig för att göra ett nytt köp hittar konsumenten våra återförsäljare i en praktisk funktion för att hitta butiker. Om några frågor kvarstår finns en personlig produktexpert som gärna hjälper dig och din kund. 

Vårt långvariga samarbete med olika A-leverantörer i världsklass gör att vi är en pålitlig partner och att vi kan förse dig med de senaste relevanta och kvalitativa produkterna på rätt plats och vid rätt tidpunkt. 

Intresserad av att ha Nedis som partner?

Bli återförsäljare och få full tillgång till vår webbutik. Eller kontakta oss om du har några frågor.