Your smart business partner for Etail

Smart affärspartner för internetåterförsäljare

Från EDI , professionella foton, ett starkt varumärke, direkt leverans till privat märkning. Vi kompletterar ditt produktsortiment online och gör det enklare för kunden att fatta rätt beslut för sina dagliga behov. 

Ja, jag vill registrera mig

Produktdata online

Länka dina system till Nedis och dra nytta av våra högkvalitativa produktdata för att få fart på din webbutik och spara tid och arbete.

  • Professionella produktbilde
  • Tydliga produktbeskrivningar och -specifikationer
  • Videofilmer, bilder i 360° och mycket mer

Realtidsinformation om lagertillgänglighet

Använd Nedis Connect för att integrera dina affärsprocesser med våra för att förhindra restordrar, eliminera processfel och automatisera beställningar.

  • Realtidskontroll av pris och lagertillgänglighet
  • Automatisera din beställningsprocess

Få ut mer av din webbutik med våra smarta digitala lösningar

Thumbnail

Privat varumärke

Nedis erbjuder en komplett tjänst för privata märkningskoncept, inklusive inköp, kvalitetskontroll, design och logistik. Vill du ta hand om delar av den här processen själv? Du kan också outsourca en del av processen till oss.

Volymerbjudanden

Förväntar du dig att sälja eller distribuera en viss produkt i stora mängder? Samarbeta med Nedis och dra nytta av den här enorma möjligheten. Vi tar hand om hela processen från inköp, att skapa förpackningen och designen till leveransen av produkterna.

Smart affärspartner

Vi förstår att våra tjänster är din tjänst. Därför har vi tagit fram en upplevelsewebbsida för din kund. Din kund kan bli inspirerad och hitta tydlig information om Nedis produkter. När de bestämmer sig för att göra ett nytt köp hittar konsumenten våra återförsäljare i en praktisk funktion för att hitta butiker. Om några frågor kvarstår finns en personlig produktexpert som gärna hjälper dig och din kund. 

Vårt långvariga samarbete med olika A-leverantörer i världsklass gör att vi är en pålitlig partner och att vi kan förse dig med de senaste relevanta och kvalitativa produkterna på rätt plats och vid rätt tidpunkt. 

Intresserad av att ha Nedis som partner?

Bli återförsäljare och få full tillgång till vår webbutik. Eller kontakta oss om du har några frågor.