Smarta LED-lampor från Nedis®

Smart belysning är inte bara en trend, utan en fantastisk utveckling. Det är tråkigt att de flesta smarta lampor inte förtjänar några designpriser. Det innebär att du ofta måste välja mellan en snygg lampa eller en smart lampa i standardmodell. Men med smarta LED-lampor från Nedis® tillhör detta det förflutna. Det är design i kombination med smart teknik.

Smart, unik belysning med snygg design

Nedis® är ett av de första varumärkena som har ett sortiment med smarta lampor som tål att tittas på. Med de här LED-lamporna kan du få det varma ljuset från de ”gamla” glödlamporna i ditt hem, men på ett energieffektivt och smart sätt. Lamporna kombinerar retrodesign med framtid i en komplett serie med smarta LED-lampor. I vårt sortiment hittar du lampor i tre storlekar och två färger. Du kan alltid hitta rätt lampa som passar in i din inredning.

Fördelarna med Nedis® smarta LED-lampor

• Smarta LED-lampor som tål att tittas på
• Enkla att använda tack vare WiFi-anslutning utan hubb eller brygga
• Elegant design, transparenta lampor i glas
• Dimbara, utan externa dimrar
• Röststyrning med Google (Home) Assistant och Amazon Alexa
• Lätta att styra via app eller röststyrning
• Kostnadsfri Nedis® SmartLife-app finns tillgänglig
• Enkel programmering av start och avstängning

Ställ in stämningen

Du kan mycket enkelt skapa en perfekt stämning för alla tillfällen. Eftersom de nya lamporna är dimbara kan du ställa in dem perfekt i SmartLife-appen för olika scener och skapa schemalagda inställningar som du namnger. Med den här praktiska funktionen behöver du inte längre externa dimrar.

Din SmartLife-lampa är enkel att ställa in

Du behöver inte ha tekniska kunskaper för att använda dina nya smarta lampor. Allt du behöver är en Nedis® SmartLife-lampa, Nedis® SmartLife-appen och WiFi-anslutning. Ta ut lampan ur förpackningen och följ instruktionerna för att ansluta lampan till appen. När den är ansluten till WiFi-nätverket visas lampan i appöversikten där du kan sätta på den, stänga av den eller dimma den. Du kan även styra lampinställningarna genom röstkommandon via Google (Home) Assistant och Amazon Alexa. Du kan till exempel ställa in ljuset efter solnedgången eller klockslag. Du kan även ställa in scener för en fest eller välja en romantisk inställning.

Nedis® SmartLife-app

Appen som gör ditt smarta hem verkligt. Det är navet där du ansluter alla dina Nedis® SmartLife-produkter. Det innebär att lamporna enkelt kan kopplas till andra SmartLife-produkter som alla kan styras via appen. Där kan du styra alla Nedis® SmartLife-produkter snabbt och enkelt och göra ditt vardagsliv enklare och mycket trevligare.